Trut, trut trompeten kommer

For et år siden kunne man besøge SMKs Unboxing The Goodiepal Collection, og vi berettede om Lars Skinnebach og Goodiepals samarbejde. Nu efter yderligere hollandsk eventyr er de klar med deres podcast: Trut, trut trompeten kommer – audio companion, som præsenteres næste uge.

Bananskolen (som er navnet på den ekspansion der først hed Goodiepal, så Goodiepal og pals er nu altså Bananskolen, som involverer et flydende antal personer) tog i september til Rotterdam for at trykke Lars’ nye digtsamling sammen med forskellige grupper der beskæftiger sig med politisk kunst og aktivisme, heriblandt “The volunteer firebrigade of the apocalypse”, “Woodstone Kugelblitz” og “Wistlegraph”. De overtog et tidsskrift der hedder “The Trumpet”, der handler om apokalypsen og som bliver trykt på mimeografer ud fra en ide om at gøre processen gammel, langsom og besværlig. Her en video om processen.

Derudover spillede de to koncerter i Rotterdam og Amsterdam. Podcasten er en opsummering af arbejdet med tidsskriften/digtsamlingen der bærer titlen Trut, trut trompeten kommer, og koncerterne.

Vi glæder os!