Tilbagetrækning/fremgang

Poetisk Podcasts nyhedsbrev har været stille de seneste par måneder. Vi har haft brug for en pause – at trække os lidt, regenerere og finde fodfæste igen.

Men vi er her stadig, og tænker over tingene og overvejer nye planer og ideer, plus deres finansiering. Vi melder tilbage efter sommerferien med flere oplysninger.

Naturen har sin fremgang, og det har vi efterhånden også. I mellemtiden kan vi kun opfordre til at gå på (gen)opdagelse i Poetisk Podcasts produktionskatalog – som allerede udgør en lille verden i sig selv.

* * *

Hvis i har lyst til at gå på musikopdagelse har jeg lavet et ‘mixtape’ til Don’t Look Back Records, og skrevet lidt om samlingen på min hjemmeside.


* * *

Lene’s ‘trio’: AtomarWeiss-Manettis forudsigelseModerne shaman er i mellemtiden også afrundet, og tilgængelig på både dansk og engelsk, trykt eller som e-bøger. (Se mere på Maggies Mill). Vi planlægger nogle podcast episoder omkring trioen, dens udspring og hvordan de tre, ret forskellige værker, hænger sammen: De gennemgående tanker og temaer og deres relation til den efterhånden mere og mere kaotisk verden vi befinder os i.

Kh. Rudiger