Tal med os på Discord!

Poetisk Podcast vil gerne åbne et fredeligt og uprætentiøst samtalehjørne, et digitalt vandhul for de varme lyttebøffer (bøfler), en lyttersalon ligefrem, for dem som følger vores produktioner.

Være med på vores Discord ‘server’ – tilmeld jer via følgende link: https://discord.gg/XbYnHCw45s

Kom med kommentarer til en podcast, del jeres overvejelser, stil spørgsmål eller send bare en hilsen.

Særlige projekter og ideer vil også blive lanceret her fra PP’s side:

  1. Poetisk Podcast vil gerne stå for at komponere og udgive en kollektivt indsamlet jule/nytårs-podcast. Den skal bestå af lydklip, optaget f.eks. på mobilen – klip der fastholder en personlig eller fælles decemberstemning. Altså lyden af december, hvor end man er: oplevelser af den mørkeste måned og “lysfesten”, overgangen til noget nyt, forberedelser, frokoster og fejringer, eftertanker, dialoger, spontan poesi, en ensom bjælde i stilheden, en knitren af noget i stilheden, bare stilheden, osv. osv. – Vil I være med? Vil I opfordre andre til at være med? Vi lægger et opslag på Discord (og på FB og IG også), med detaljer og tidsfrist.

  2. Poetisk Podcast planlægger et Poetisk Podcast Live Event til foråret 2023. Ramme og skala afhænger af, om vi kan finde økonomisk støtte til det, men i Salonen vil vi invitere til en lytter-brainstorm om, hvad man kan drømme om af magiske hændelser, når lyd går rigtig live, med digtere og andre aktører på scenen.

* * *

Denne nyhed kom til os på valgaftenen: Solvej Balle er modtager af dette års Nordisk Råds Litteraturpris, for de tre første bøger i serien Om udregning af rumfang. Stort tillykke til Solvej Balle, vi er utrolig glade på hendes vegne. Må det lede mange nye læsere til hendes fine forfatterskab.

Nordisk Råds Literaturpris 2022 Solvej Balle
Foto: Magnus Fröderberg/norden.org

Og lyt så lige til podcasten Atomernes dans en gang mere!

Solvej Balle – Nordisk Råds Literaturpris
Foto: Magnus Fröderberg/norden.org

* * *

Og sidst men ikke mindst: Atomic Scars, den engelske oversættelse af Atomar, er nu også tilgængelig på Maggies Mill, både som e-bog og print on demand.

Kh. Lene & Rudiger